Kui tihti teevad emad endale „kingitusi”?

28. august 2016

Varsti-varsti saab täis 5 aastat, kui minust sai esimest korda ema. 21-aastaselt emaks saada pole tänapäeval teps mitte „moodne”, aga täna ei räägi ma üldse mitte emade vanusest... Pigem arutlen ma natukene selle üle (ja tahan, et ka Teie minuga koos arutleksite :)), kas emana tuleb ennast tagaplaanile jätta ja ennekõike mõelda enda lastele ja enda laste väljanägemisele?

Olen tihti kuulnud, kuidas räägitakse, et „ma ei ole endale midagi ostnud”, „poes käin, siis ostan vaid lastele riideid” ja nii edasi ja nii edasi...

Räägin nüüd täitsa ausalt, kuidas minul on. Kodus on mul kasvamas peaaegu 5-aastane poja ja pooleaastane tütar. Ja oi, kui palju olen ma läinud poodi ja mõelnud, et nüüd ma ostan enda lastele riideid... Ja ma väljun peaaegu alati tühjade kätega... Minul on küll nii, et ma absoluutselt ei leia enda lastele riideid... Võib-olla see on ka põhjus, miks tütre kapis on endiselt 1 vanaema kootud kleidike, 6 body, 4 sukkpüksi ja mõni pisem aksessuaar veel... Poes liigutan üht kleidikest, teist pluusikest ja no ei ole seda õiget... Ainukesed riided, mida ma lastele ka ostan ja millel näen ka otsest vajadust on õueriided – tõsi otsustusprotsess võib osutuda äärmiselt pikaks ja tülikaks, kuid riided olen alati leidnud. Minu jaoks on oluline, et mu lastel on õues hea, mugav ja soe olla, toas piisab mulle vähestest riietest :). Eks see ole ka põhjus, miks otsustasin just õueriiete poe kasuks.

Endal mul nii lihtsalt riietega ei lähe... nagu naisele ikka kombeks, siis endale ostes otsustusprotsess pole üldse nii pikk ja kaalutletud.. Samamoodi on vajalikke/ilusaid asju poodides kordades rohkem, kui mul tarvis oleks. Võin end vabalt nimetada ka hetke-emotsiooni ostjaks. Eriti laastavad on igasugused soodusmüügid, kui lõpuks ostan suure allahindlusega asju kokku, mis on võib-olla seljas parimal juhul 1-2 korda. Nüüd võtsin vastu otsuse, et ostan tõesti garderoobi vaid kvaliteetseid ja väga vajalikke asju ning praeguse garderoobi viin kogu täiega „kapist-kappi”.

Joules´i parkad ja kummikud on minu senistest parkadest ja kummikutest kordades mugavamad, ilusamad ja kvaliteetsemad. Mustad valgete lilledega kummikud, kombineerituna musta valgete lilledega parkaga on väga stiilne ja praktiline. Lisaks on need kummikud äärmiselt pehmed. Kui soovida natukene värve vihmasesse päeva, siis on ideaalsed Joules´i oranžid kummikud. Musta valgete lilledega parkat on Eestis (Sajuga e-poest saab neid vaid osta!) saadaval 7, roosade lilledega parkat 8 ning need on ka ainukesed ja rohkem neid juurde ei tule :). Joules´i "Right as Rain" kollektsioon on väärt kingitus emmedele :). Parkad vastavad täiesti suurustele ning kui Teil on huvi mõõte/pilte juurde küsida, siis suurima heameelega jagan neid Teiega.

Kas Teie ostate riideid pigem lastele, kui endale? Kas ja kui tihti lubate endale midagi ilusat? Kas hindate pigem kvaliteeti või kvantiteeti? Ja nii edasi, ja nii edasi...

Ps* Kas soovite ka edaspidi toodetest videosid?

Pole halba ilma vaid on ebasobiv riietus ning Sajuga aitab Teil leida sobiva riietuse

Lõbusaid ja toredaid hetki õues,
Teie Sajuga

Lapsed armastavad vihma!

Aeg lendab! – 2 nädalat on eelmisest blogipostitusest möödas (lubatud nädala asemel), aga nüüd leidsin selle aja ja kirjutan Teile mõned read enda mõtetest.

... PIKK PAUS ON LÄBI :)

Suured ja siirad vabandused, et Sajuga toimetustes on olnud vaikus. Täna, 21.veebruaril, on ainuõige aeg enda kolmandat „lapsukest” taas kasvatama hakata, sest täna on pidupäev! :) Minu teisel silmarõõmul on sünnipäev – esimene aastaring on täis saanud. See kõlab klišeena, kuid aeg tõesti lendab.